Právě teď možná držíš svoje štěstí,
právě teď možná stojíš na rozcestí,
právě teď možná zkoušíš lehký smích
a nemusíš se bát,
že by tě nikdo neuslyšel...
Právě teď nechávám jen tak plynout slova,
právě teď chci "carpe diem" namalovat,
právě teď k tobě letí tichá zpráva,
že jedna baba ke krásné básni
něco málo píše...
;o)
04.11.2010 15:15:00 | Cecilka
ve chvíli úsměv promění se v pláč
ve chvíli borůvky zes třeba na koláč
a v jiné samota na lásku hlubokou
ve chvíli Svět se mění pro oko...
03.11.2010 12:16:00 | šuměnka