Degustace vína
Anotace: trochu nadnesené….básničku připisuji Kytce62, snad se alespoň trochu zalíbí :)
Pokušitel vinné révy,
choutkám svým se nebrání,
vínem pročišťuje si své cévy,
střízlivost z těla vyhání.
. . .
V opilosti černých dní,
sám neříká si nikdy dost,
vinařům splní jejich tajná přání,
když chce si dát jen pro radost.
. .
Topit jazyk v bílém víně,
topit mysl v opojení,
topit chuť, která není na vině,
v kurážném vysvobození.
.
a tak se zdá, že ve sklípku,
spokojený, nažraný,
je jak prase ve chlívku,
vždy s chutí a bez zábrany.
Přečteno 333x
Tipy 19
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Bíša, hašlerka, labuť, Mbonita, Květka Š., Jiná, ZILA78, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)