Colu, pijeme colu...
Anotace: Inspirováno kamarádem, který byl chycen na jedné školní akci... :) Ano, pro tebe Honzíku ;)
Do včerejšího večera,
vložím ten zápach vínka,
tohle jsem vážně nechtěla,
blbá to vzpomínka.
Ztratit se v jistých číslech,
procentech alkoholu.
Na ulici výslech,
od teď už piji colu!
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: kukopr, hubape
Komentáře (0)