K.K. ?
Anotace: báseň s reklamní vložkou
co je KáKá?
co je ta skála?
co je ta báze?
kdy z KáKá vznikne smysluplná fráze?
na zastávce stálo
že KáKá infoshop
-
říkejme tomu: zvláštní poklona
stálo tam KáKá - Krtkova Kolona
já nějak nevím
a vzpomínám
-
vidím to jak obraz, vyslaný z kdysi
že KáKá taky je i Ken Kessey
hm, pomyslím si,
taková blbost...
-
ale přece to někdo pochopí
že KáKá můžou být i Kuřáci Konopí
bonbónek
na konec:
co je to Ká Á ?
Klokan Andy
právě teď v Johannesburgu
hladovkou umírá
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Sladkalu, PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)