Srdce ledové, pustá krajina
málo koho ten pocit zajímá
Lze najít snad i ve vzduchoprázdnu
kousek světla v temnotě
Chodím na různá místa
nikdy nejsou o samotě
Říkáš že jsi čarodějka
já pouhý zloděj starý kmet
Jediné co snad umím
je do lidských snů nahlížet
Líbí se mi být v tvém světě
je zde pusto a krásný klid
Jsem zvědav jak udržíš jej
když tolik myšlenek musíš mít
10.11.2010 15:55:00 | Eru Alonnar
Snad v srdci ledovém,
jiskřička lásky zkomíra,
kde je ten cizinec,
co se nebojí
a plamen lásky rozdmýchá.
Krásná báseň.
04.11.2010 10:18:00 | Tamara