Achátový svícen
Anotace: ... dar od spřízněné duše
Obdivuju plamen svíčky a hádám
Jak se to stane, že dřív cizí bytost
Mám tolik ráda
Acháte svítící barvou lila
Čím jsem si Tě zasloužila?
Nezměrnou cenu máš
Když svým světlem
Mé myšlenky ukládáš
Ten, co mi Tě daroval
Nezhasne s plamenem svíčky
Co Tvou krásu odhalí ...
Vždy vyvoláš vzpomínku
Na lidi, jež díky osudu se potkali
Přečteno 435x
Tipy 49
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jitka.svobodova, Jan Hrábě, PIPSQUEAK, Oťas, Juraj Hrom, Gabrielle, Holis, vodnař, Žqáry, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)