DEJTE MI
ne víc než jeden den
ten co byste jindy nechali
uplynout bez povšimnutí
protože byl příliš všední
a tak trochu fádní
a já vám zahraji
blues tichého večera
se všemi jeho lampami
co svítí za šera do ulic
do ticha nábřeží
tam u těch laviček
blízko toho mostu
na kterém vám budu hrát
to kdyby jste náhodou
šli okolo držíce se za ruce
a hledali melodii
pro tento večer
a nebo na někdy jindy
kdy zeptám se snad
jestli dáte mi
ne víc
než jeden
všední den