Anotace: Usínání.
@Niki: díky moc, jenom se mi nepodařilo vymyslet, jak ta slova udělat odraženě jakoby tabelátorem, to "kaskádovitě" mělo být i vizuálně napsáno "kas ká do vi tě". Když člověk píše perem a usíná, tak tam je taková ta "ulítlá čára" a slovo utíká v půlce do nikam, na klávesnici se to špatně napodobuje :-)
05.11.2010 18:20:00 | Tichá Šárka
Nápadité a skvěle napsané, myslím, že pro tutok hodinu právě reálné. ST!
04.11.2010 22:39:00 | NikitaNikaT.