...myšlenková...
Jakou významnou část svého života lidé žijou?
A kdy se všechny starosti a splíny smyjou?
Někdy mi přijde, že nežijeme v reálu,
ale někde daleko a hluboko v paranormálu...
Chtělo by to radikální rychlou změnu jako blesk!
V duchu si ale přeju, ať nezažijem velkej třesk!
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: J.U. Ray, Elisha, Iv, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)