Anotace: ... vzniklo to na otazku Oskara,kdy já dozraju.. / psal sem, ze zena zraje jako vino/ načež sem odvětila, že já už hniju :-D
Ano, vtipné mi to přišlo, ovšem - musel jsem se podívat na fotky ... shnilá (ani nahnilá) mi nepřijdeš, ovšem (jak víme) je vždy "cosi shnilého ve státě dánském" ... :-)
05.11.2010 19:29:00 | G.P.
dekuji, ne snad jeste nehniju, ale prisla mi to jako vtipna odpoved, tak sem na ni slozila odu :-)
05.11.2010 12:25:00 | saddova
Ta je vazne o tobe?? Ja jsem v pocatkach videla zenu, ktera ma do hniti jeste velmi daleko !
05.11.2010 09:05:00 | Veru
Hezky napsáno, ale ten obsah se jistě vztahuje na někoho jiného, ne na tebe ;-)
04.11.2010 20:30:00 | Chancer