Vyzvání/vyznání
Má světlou kůži
a vlasy havraní
doufám že tak jako já
stále věří na hraní
Možná pod přikrývkou v posteli
(to jste ale čísti nechtěli)
Rty jako růži
na bílém papíru
doufám že v noci je
zástupcem upírů
Kousni mě!
(teď už se studem propadám do země)
Má oči krásné
jak kámen
z topazu modrého
možná jsou zrádné
Třeba ho budu chtít mrtvého
(na pohřbu šeptat ámen)
Má půvab
špínu i eleganci
třebas to někde ukrad'
však chci ho vyzvat
..myslíte k tanci?
Přečteno 387x
Tipy 15
Poslední tipující: Špáďa, ilona, Psavec, zelená víla, Larey, Gabrielle, Bíša, Květka Š., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)