hezké máš verše, něžné...
rostlinka důvěry
otevře květ
kéž svými semínky
zaplaví svět
04.11.2010 16:12:00 | Kapka
Jako bych tu zemidávno znala
fialky jsem ti natrhala
a toula se s tebou fantazií
díky za tvé srdíčko ryzí
--------------------------------
Barevné létavice snových obrazů
zahání můry všedních dnů.
Chci do země fantazie plout
a tam svůj smutek uzamknout.
04.11.2010 13:00:00 | carodejka
Do půdy z marcipánu
pocukrovat
hvězdným prachem
a semínka
brzy vyklíčí...
04.11.2010 11:38:00 | Květka Š.
Na půdě z marcipánu se mi krásně četlo,Tvé semínko důvěry bude krásně růst ve světě snů,ale někde třeba i v realitě:)).Moc hezké.
04.11.2010 04:44:00 | CULIKATÁ