Uvědomění si vlastní masky je prvním krokem k jejímu odhození a následnému demaskování okolí.....výborně napsané, ST!
04.11.2010 20:07:00 | Danga
St jde o to nelhat sám sobě a pravda v zrcadle duše není vždycky zrovna vábná...:-)
04.11.2010 10:14:00 | la loba
Opět krásné a povedené dílo! Zamyslela jsem se i nad sebou a máš pravdu.
04.11.2010 08:25:00 | Nick Name
Tvé dílko se mi hodně líbí, ano přetvářka je různoroda a něco na Tvém dílku bude. Zsjímavé téma a oněkom bych věděla, kdo se skutečně tváří tak, jaký bych chtěl být doopravdy, ale skutečnost je jiná... hmmm, někdy je to fakt smutný a to dost. ST!!!
04.11.2010 07:09:00 | NikitaNikaT.