Anotace: Výpověď člověka trpícího Tourettovým syndromem. Duchovní, "slušní" a starší lidé, nečtěte!
Kurva, hajzl, jebat, sračka
Život můj teď není hračka
Hovno, děvka, píča, zmrd
Duše má je ropný vrt
Debil, kokot, buzna, čubka
Asi jsem jen boží hrubka
Kunda, čurák, hovado
Můžu se jít kopat do
prdele