Po cestě k Vranovu
Les vychřicí zlomilas,
stejně tak mě,
tělo ježs dřív zdobilas,
uhnívá vně.
Mě za ostatní směnilas
s naivitou dítěte,
krev moji proměněnou do vína,
s chutí teď pijete.
Tvé oči věčnost skrývají-
věčnou bolest,trápení.
Dalšího brzy vyměníš,
již začlo nové svádění.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Lamorte
Komentáře (2)
Komentujících (2)