Návrh: Dejme si po facce a pojďme to zapít! Po česku.
Kurňa! Přece se nebudem prát? ST!
05.11.2010 01:15:00 | Zasr. romantik
Krásná to cesta spojených energií jež proudí celým tělám, já... báječné uvolění, mno, snad se někdy přiučím, než jenom tvrdosti. ST!
04.11.2010 21:34:00 | NikitaNikaT.