Nový život
Anotace: znovu je to veselejší.. :o)
Jsi jako vánek,co osvěží horký den,
jsi štěstí i můj nejtajnější sen.
Jsi pro mě slunce, co sílu mi dává,
řeka jež cestou se stává.
Jsi hvězda, co ve tmě mě vede,
vlak jenž mi nikdy neujede.
Přečteno 317x
Tipy 14
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, Psavec, CULIKATÁ, Gabrielle, Bumbác, Bona, Agniezka, klinika
Komentáře (5)
Komentujících (5)