Volná
Podat ti tak ruku
a nečekat nic víc
než jen záblesk ve tvých očí
Podat ti tak ruku
a nedoufat nic víc
než jen v chladnou vzpomínku
Podat ti tak ruku
a necítit nic víc
než to, co cítím dosud
Však své dlaně raděj vsunu do kapes
a ty si žij svým životem
bylo již líp, a jinak už nebude
Přečteno 357x
Tipy 17
Poslední tipující: dream in emptiness, la loba, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle, Květka Š., Bona, Bumbác, Kapka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)