Anotace: ...někdo kolem dokola stále stejné říká, přitom mu za rokem rok letí a utíká... ;o)
možno,že si nezaslúžim Tvoje priateľstvo
možno,že si nezaslúžim Tvoju priazeň
ešte neviem to naisto
snáď by mi pomohlo
zletieť späť sem na zem...
05.11.2010 23:51:00 | džemo
Tak já si vůbec nevybavím, že bych tohle kdy děla
své dárky hýčkám si vždy celá rozněžnělá
a stejně tak je dávám lidem pro radost a očí třpyt
/těm, co si zaslouží, i těm, co chybí v nitru cit/
05.11.2010 16:01:00 | šuměnka