Po hlase,
se zavřenýma očima
já vždycky poznám ten tvůj smích
Už dlouho, strašně dlouho to je.
Už napadl hruhý sníh.
Ale ještě pro jednou dotknout se vých úst
a říct pár hezkých vět.
Zase zavírám oči a poslouchám tvůj smích.
Ve snech vracím se tak strašně ráda zpět.