Nejsem básník, jsem otrok svých představ. ... hmm, tak nějak. Dobrý spojení.
24.07.2013 23:35:47 | Jan Voralberg
Tak ty tvrdíš, že j!S!i o!T!rok svých představ? Vždyť to přeci není vůbec k zahození. Lepší než lidé bez fantazie... A že nejsi básník? No nevím, nevím.. Tak to já jsem rytíř Don Quijote de la Mancha.. :D Hlavně nepřestávej psát. Já budu čekat na další výtvory. :)
08.01.2011 21:18:00 | Dona Quixote