MOJE JÁ
Už nepláču,
ale šplhám.
Už dávno v slzách neplavu,
to svoje já…….si hlídám.
Už nečekám,
ale spěchám.
už dávno jen nekecám,
to svoje já…….do výšin chystám.
Už neprosím,
ale beru.
to svoje já……..dávno nedusím,
žiji v klidu.
Jen to moje já,
ze sebe….po hrstech deru.
Jen to moje já,
vše ostatní……..s klidem beru!
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: Danga, Psavec, zelená víla, la loba, Květka Š., Jiná, malá slečna, Nick Name, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)