Anotace: začátek a konec, dvakrát změní se život...vzpomínka na první opravdovou lásku.
Tvé dílko je působivé a zamyšlenové, má jisté kouzlo, malé zamyšení, ten závěr mohl by zamrazit, ale z celého dílka má pro mě největší pevnost a upřímnost... jisté odhodlání. ST!
07.11.2010 14:13:00 | NikitaNikaT.
Potichounku šeptám v padajícím listí
lásko kde jsi zavátá...
Kulnička pokud je pro milující lidi,je jak leknín.
Krásně růžový schovany pod vodou,ale když ho pohladí sluneční paprsky,vypluje a otevře svůj šat vstříct světu.
Takže,když příjde ten pravý,kůlnička se promění v perníkovou chaloupku :-)
07.11.2010 09:58:00 | Danger