Snová
Anotace: Stejně mi nikdo nemůže věřit:-)
Chodíš na stejná místa jako loni
stále jen čekáš kdy přijdou oni.
V snových řekách plavou snový pstruzi
ty dál čekáš co řeknouti ti druzí.
Já chodím ve snách spoustě lidí
dobře vím co kdo dělá a co tam vidí.
Já vím na co čekáš ve snu
vím i kudy k tomu zkrátíš cestu.
Moc dobře znám ta místa
kde skrývá se tvé štěstí.
Jen tak se tě zeptám:
Dáš mi víc, než ránu pěstí?
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: la loba, mašinka, Tamara, Psavec, harmony, Gabrielle, Danga, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)