Stromy
Anotace: Po čase další dílko...
Dneska jsem snědla svět,
držela jsem za ruku stromy.
Listí mi sedalo na vlasy.
Dneska jsem ochutnala svět.
Nůž byl pohřben v podsvětí,
a rock and roll hýbal stěnami.
Tajně jsem seděla za dveřmi.
Klíče zachrastili v zámku.
Černé mraky se vraceli na obzor,
děti utíkali ,stromy stáhly svá křídla.
Opomíjení vracelo údery a polévalo myšlenky-
horkou vodou.
Hodinky spadly na zem a rozbilo se sklo.
Už nikdy nepřečteme čas.
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, ZILA78, Danga
Komentáře (1)
Komentujících (1)