NEŘÍKEJ
Neříkej o světě,
že ho znáš.
Tak pochop to už,
on jediný zná tebe.
Neříkej o lidech,
že je máš.
A hlavně mi netvrď,
že znáš sebe.
Propadnou ti mezi prsty,
pro pár špatných slov od tebe.
To nezměníš,
utečou do sebe.
Máš svojí vlastní,
rozdvojenou tvář.
A za jednou s nich,
držíš v poutech,to sví nejhorší já.
Nevím proč,
se jen na půl tváře usmíváš.
Nevím proč,
asi je to tvoje vnitřní hra.
Ať uděláš,
ať vymyslíš…..co chceš,
nejsi šťasten.
Ať se snažíš,
ať pomáháš…..jak chceš,
nejsi pochopen.
Tak proč ti…… lidi nevěří???
Přečteno 325x
Tipy 15
Poslední tipující: Jin&Jang, la loba, Danga, Psavec, Nick Name, Kapka, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)