Popletená
Celý svět se asi zbláznil
Dívám se a nevěřím
Přátelství se rozpadají
Milenci se hašteří
Možná stačí méně ostatní
Mít raději než sebe
Možná stačí odpustit
A zas bude modré nebe
Chtěla jsem být šťastná
Ve svém štěstí umírněná
Sil už mi moc nezbývá
Jsem akorát popletená
Komentáře (2)
Komentujících (2)