taky bych si tam ráda odskočila...
Papuče zout, v oblacích plout
až do Indie, do všech dálí
už se nedá, touha pálí...
06.11.2010 21:15:00 | Kapka
Já koupila si teď tři čaje nové:
zelený s limetkou a eukalyptem
zelený sencha a bílý s cherry
a hned bych klidně vydala se na nějaké cesty snové
tak zaklínám je: tak se čaje sypte
by donesly jste mysl mou do vyšší sféry...
06.11.2010 20:25:00 | šuměnka