Národ upadá. Měli bysme se snažit udržovat historii, aby nepadla v zapomění, pro budoucí generace, pro naše děti. Lidi umírali za svoji vlast, spoustu smrti pro nic. Dnes si na to nikdo nevzpomene a to je špatně. Umírali pro naši zemi. Minulost a respekt k nim upadá v zapomění.
21.12.2010 12:54:00 | Nivanka
Myslím, že bychom si to měli uvědomit.. Ale na to jsou dnešní lidi příliš pohodlní.. nádherná.. ST
07.11.2010 19:21:00 | Dameira
vážit si svobody je nasnadě
že už nežijem v ohradě
kdo nezažil nepochopí
jak se člověk v bahně topí
06.11.2010 21:29:00 | Kapka
...nebýt toho, že křižák kdysi......
asi by z nás dnes byli otroci pod bičem mameluků....
Zapomíná se rychle nebo se dějiny překrucují a nechápou..., křížáci, legionáři, všichni co se nebáli jít do boje se štítem a mečem Pravdy a padnout za své ideály.... Rytířské ctnosti unesou jen silní, proto je jich dnes tak málo...skvěle jsi to vyjádřil! Dávám ST!!!
06.11.2010 12:31:00 | Danga