Podřežu se srpem
Podřežu se srpem
Za ostnatym drátem
Úplně jinak než jsme chtěli
V sluneční záři
Potečou pramínky krve
Zapalovačem vypálený
Kainovo znamení
Ostříhaný vlasy
Zbalený v alobalu
A na věčnou památku
Posypaný cukrem
Komentáře (1)
Komentujících (1)