OSTYCH
Anotace: mozaika myšlenek co odhalují duši....
Ostych
v tichém klíně
převalí se líně
jen pozná okamžik
co tiše sténá
jak Felliniho: Sladký život
tomu už se těžko uvěří
smutek a slza
kapající na ňadra sněhobílá
poslední idiot
vchází do dveří
...VCHÁZÍ.....
...myšlenka drzá
se ale směje
Co se děje?
Co se děje?
jen kouzlo čaroděje
poslední hřích
černobílé foto
co se stalo?
na křídlech
prázdných
Ostych.....
Přečteno 269x
Tipy 21
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, PIPSQUEAK, Tamara, carodejka, Bíša, Zasr. romantik, Květka Š., Sladkalu, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)