Míša
Bolímě srdce kvůli Míše . Trápení je mučení. Ach míšo netrap se trápíš sebe aji mě .Koukni kolem natu spoušt kokni kolem cosi spůsobyla lásku vsude nakropila . Ojojoj tosemi nelíbí já chi radši kárání.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)