Dnes večer
Anotace: Tuto báseň jsem napsala o letošních Vánocích, na liter ji dávám až teď.
Dnes večer mi sestra odjížděla
a já jen stála na schodech
a dívala se za ní,
jak míří k nádraží.
Dnes večer jsem doufala,
že mi zavoláš,
avšak telefon zůstával němý,
a tak jsem mlčela i já.
Dnes večer,
ach, pouhá beznaděj
se vkrádá do mých slov,
slova si plynou
a já jen
stojím a mlčím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)