Ty sníš
Ty sníš si o princi svém
ale nevíš jak rád v srdci Tvém
chtěl bych být
ale to přestává bít
Ty sníš o svém princi
a mě necháš zdechnout v psinci
v zimě v prosinci
Rozhlédni se konečně princezno
Ať vidíš toho komu je líbezno
když Tě jen spatří
však on ví komu jeho srdce patří
Probuď se.....
Přečteno 494x
Tipy 19
Poslední tipující: Lioness, Dameira, NikitaNikaT., Danga, Psavec, malá slečna, Tamara, labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)