Nesnáším i miluji
Nesnáším tu ženu co přináší pláč
nesnáším netuším co je zač
přitom bych měla ji milovat
jako své boty ji znát
nesnáším a nevím proč
často se objeví vzdor
jsem zvláštní tvor
nesnáším
měla
bych
mít
ráda
i když duši drásá
i když občas je zlá
a nevyzpytatelná
nesnáším
i miluji
tu ženu co mě zná.
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, voslík, Lioness, Dygi, Kutinečka
Komentáře (2)
Komentujících (2)