opilé střízlivění
HEJ pujč mi papír;
prej báseň;
půjč mi papír
večer zrána už končí
bar je krásný
svět je krásný
lidé jsou krásní
já jsem opilý
a všechno
je pořád stejně hnusný
jak mé vlastní
opilé střízlivění
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, malá slečna, Tamara, Sladkalu, labuť, kryndy, Gabrielle
Komentáře (2)
Komentujících (2)