St minulost nesnáším...a přeju si vždy začínat jak nepopsaný list papíru ale bohužel jak stárnu jde to hůřa hůř.Báseň má spád.
08.11.2010 19:41:00 | la loba
Láska je někdy jako hurikán, co rozdmíchá vášeň nahých těl... s láskou je to někdy těžké, protože je nesmírně krásná, ale také dokáže hodně zabolet. ST!
07.11.2010 21:05:00 | NikitaNikaT.