Anotace: kdo pak to slyší....
Omamná láska má vždy sólo
protančí s námi jedno kolo
a srdce otevřený sval
pak vnímá plně všechen žal
křik ani smutek nepomůže
láska nás prostě stáhne z kůže
krásně si vše vyjádřil.
07.11.2010 11:42:00 | carodejka