Tanec mezi kapkami deště
Prší prší jen se leje
A sluníčko se na nás vůbec neusměje
Mraky se na nás stále mračí
Ulicí si to někdo kráčí
Na sobě klobouk a pršiplášť
mm nezaujme nějak zvlášť
Voda všude kolem stoupá
a ta postava je stále skoupá
Co to dělá to snad ne
Začína tančit v dešti
musím jen se zasmát HE:D
jak Astair mezi kapky vplul
Div si gumáky nevyzul
Přestává pršet i tanec ustal
Ale i Astair tu nezůstal
Odešel s deštěm
Přečteno 552x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Sladkalu, Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)