Nechci být mrazem ni potemníkem,
však za ty verše jdu teď s díkem
za Tebou, Hannazkou, s jedinou otázkou:
Když děsí děsi, proč nejdeš za láskou?
Moc pěkněs to postihla...
07.11.2010 23:09:00 | Špáďa
Jednou rozpřáhneme všecí svoje křádla,
jednou jen pro nás až k nebesům...
...budou v jediný moment triskat
po celem světě všechna vřídla.
Jednou rozletíme se na celým světem,
budeme snad okouzlení celou krásou...
...ať už přírodní, nebo lidskou,
však naše cesta, stane už jenom tím letem.
07.11.2010 17:39:00 | NikitaNikaT.
Tohle číst, je blahodárná voda
až zamávám Ti šumivými křídly
pak odletím se v nebe nezaprodat
jako ti mnozí, co se v bibli zhlídli...
07.11.2010 17:09:00 | šuměnka