Průzkumníci
Anotace: ...vždycky jsem si říkal,že to dodělám..ale asi už je to pryč :D
Když zaprší lehnem si do seníku
déšť bude nám znít jak strojek hrací
načež deseti prstům-deseti průzkumníkům
zavelím k milostným operacím...
...Až dokončím průnik na tvoje plíce
začnu si všímat i jiných částí
já mladý průzkumník,ty mladá průzkumnice
každý s deseti vojáky a jen jednou vlastí...
Přečteno 278x
Tipy 17
Poslední tipující: Dota Slunská, Jesper, Javavia, Zasr. romantik, Kapka, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, Martin Švarc, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)