V pohádce
Anotace: ....oprášený archív..:D
Žít v pohádce chtěl bych být mladým králem,
mít veliký zámek a v milostném kómatu
přinést jablko ze zlata a patřičně zralé
a jen tak ho položit před tvojí komnatu..
Abys ráno až vzbuzena projdeš pokojem
po prvním zívnutí zůstala němá
ty měla bys radost,a já bych byl spokojen
ale smůla jsem člověk a zlato nemám
Já nejsem králem a nežiju v pohádce
a dokud se nevyspím z postele nevstanu
bydlím v pokoji malém a chodím do práce
a tam se vladařem bohužel nestanu..
A když už ne králem,tak aspoň čarovat
z kapsy vytáhnout rybu co pohádku poví ti
nebo z rukávu duhu a tu duhu ti darovat
a pokaždé před spaním nechat ji rozsvítit...
Když ráda bys spala pod barevným světlem
já ve skrytu duše bych se ti dvořil
a pak jako kouzelník dál chodil světem
a ještě pár divů pro někoho stvořil
Přečteno 313x
Tipy 21
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, Aka Kiss, Dota Slunská, Javavia, Linda Etschyick, Kapka, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)