Duše básníka
Padáme z oblaků
na tvrdou zem,
zbaveni iluzí
sbíráme síly
pro další den.
Žijeme, doufáme,
sníme, bdíme,
milujeme, pochybujeme,
občas i víme,
co nesmíme,
neznáme, nemáme,
nový svět zříme,
proto dál dáváme...
Rozervaná duše básníka
klepe na dveře v naději,
že nekdo uslyší,
že někdo pochopí,
že někdo otevře...
Přečteno 315x
Tipy 27
Poslední tipující: Tichá Šárka, Mbonita, la loba, danav, Lady L, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Jiná, Kapka, Javavia, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)