sen Měsíce

sen Měsíce

Anotace: Snad bdím či sním

Snad bdím či sním
odpovědi se nedovím
Ty´s králem světa chtěl být
duhový život život nastolit

Jsi to ty jak se patří
jsi Měsíc co září
jsi ten co kouzla zná
před tíží zachráním tě já

Snad bdím či sním
já velké věci zřím
ty velkou sílu máš
umíš zastavit čas

Jsi to ty jak se patří
jsi Měsíc co září
jsi ten co kouzla zná
před tíží zachráním tě já

Snad bdím či sním
z okna se vykloním
já svítím nad tebou
ty hlídáš noc bezesnou

Jsi to ty jak se patří
jsi Měsíc co září
jsi ten co kouzla zná
před tíží zachráním tě já

Jsi ten co všechno rád má...
Autor Linda Etschyick, 07.11.2010
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí