No jo, pravdivé. Trochu mi to připomíná pár načmáraných řádků v sešitě školáka, pod nadpisem politologie, ale na tom nesejde, proč ne...
28.01.2006 00:44:00 | Odváté zrnko popela
Myslím že to je vyjádřeno stručně a jasně a já se vřele k Tvému názoru vyjádřenému touto básní přikláním, skvělé.
14.01.2006 12:02:00 | Lucille