Beast
Anotace: poněkud slabší dílo, chvíli potrvá než najdu správný rytmus
Bestie
Ve vězení
Déle není
Zabije mě při kuropění
V okovech
Byla spoutána
Teď bere mi dech
Nebude rána
Moje svoboda
Pro ni
Není vítána
Špičaté zuby
Jsou zbraní
Vedou do záhuby
Tak lehce zraní
Je svobodná
Záludná
Ničí
Jak její charakter líčí
Nelze uvěznit
Navždy
Její smích bude znít
Když páchat bude na mě vraždy
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, carodejka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)