Kráska
Stojíš v rouše Evině,
což mě děsně svádí.
Tváříš se tak nevinně,
ač plémě jsi hadí.
Necudná jsi bohyně,
rozkoš mužům dáváš.
Též mě pozvi k hostině,
tak jak jiné bráváš.
Nejsem právě Apollón,
mám však jisté klady.
Chci tě líbat jako on,
nabídni mi vnady.
Také nejsem Adonis,
co okouzlí krásou.
Tak udělej kompromis,
něžnou buď mou spásou.
Přečteno 403x
Tipy 53
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Helena Lovecká, Krahujec, staruska, Holis, Danga, poustevník Jirka, Dygi, Dev_LATea_princess, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)