Také si někdy říkám,už mi tu z těch lidí a přetechnizovaného světa hrabe...a takový sen v prostřed přírody uklidňuje...apropó...kde se tam nejblíže zapíná radiátor?:-)))
09.11.2010 17:48:00 | střelkyně1
celý den se těším, až Tě budu číst
celý den se třesu na Tvůj modrý list
a celý den mi hlavou mojí nějak procházíš
je večer už, a oč jsi mi teď blíž
tak o to smutnějc po přečtení k noci odcházíš...
08.11.2010 21:14:00 | šuměnka
jdu krajinou zákrut světla
v rukách pár cibulovin
ze záhonu u plotu
modravě šédá záclona
vloudila mi chlad
do konečků prstů
i tak se divím dál
mohutným pažím ořešáku
a hřeju v kapse
jeho plody
hody zimy
cítím ve vzduchu
vem mě za ruku
pohlaď jednodenním strništěm
a řekni jdem...zrýt další záhon
08.11.2010 20:34:00 | Mbonita