Nabídka
Ahoj nešťastná
pojď ni naplnit studnu
svým pláčem
Ahoj zklamaná
pojď mi rozestlat postel
svými opuštěnými dlaněmi
Ahoj pomsty-chtivá
pojď mě potěšit v samotě
bolestí svou
Pokrop mě slzami
pohlaď mě dlaněmi
tvá bolest bude vášní mou
Nešťastná
houpy hou
zaspi v mé náruči
zaspi a ráno zase...
...ahoj
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., kouzelníček, la loba, Skalsky Pavel, vodnař, Sweet KiWi, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)