Smrt
Anotace: eeee pro Spankyho
Postava shrbená ,
s kosou v ruce .
Když blíží se k tobě ,
puká ti srdce .
Stojíš , ani nedutáš .
Snad obejde tě .
Ani svět kolem nevnímáš ,
schováš se , snad nenajde tě.
Pod svícnem ,
tma je největší.
Schováš se tam ,
snad ještě nic netuší.
Slyšíš ty kroky,
srdce máš v kalhotách.
Už vidíš jak tví blízcí,
nesou tě na márách.
Utajení nevyšlo,
spravedlnost našla tě.
Ruka po tě sápe,
Říkáš si :"proklatě".
Čím ses provinil?
Zač je to trest ?
To máš přec z kouření,
tohle byl jen test.
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (0)